KTS ÇALIŞMALARI 2023

Mayıs ayı KTS Çalışmaları kapsamında mezun öğrenciler ile okulumuz öğrencileri buluştular.  Matematik öğretmenimizin mezun ettiği şuan  Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Proje Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi gibi okullarda öğrenim görmeye devam eden öğrenciler okulları hakkında bilgi paylaşımında bulundular ve öğrencilerimizin bu okullar hakkında fikir edinmelerini sağladılar. Yine Matematik öğretmenimizin mezun ettiği  Tıp , Öğretmenlik ve Mühendislik gibi meslek gruplarına mensup öğrencileri kendi meslekleri hakkında bilgiler verdiler, öğrencilerimizin kafalarına takılan soruları cevaplandırdılar.

28.05.2023 106

28-05-2023

Adres:
Adres Büğdüz Kasabası / BURDUR İl ve İlçe Merkezine Uzaklıkİl Merkezine 15 km. UlaşımBüğdüz Muhtarlığı otobüsleri ile sağlanmaktadır. Yerleşim Yeri BilgisiBüğdüz Kasabası / BURDUR

(248) 271 2043